A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javítsuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

N°130 - Prada - PARADOXE jellegű illat

N°130 - Prada - PARADOXE jellegű illat
4.490 Ft
Menny.:db
Kiszerelés:
4.490 Ft
Menny.:db
Egységár: 89.800,00 Ft/L

Az általunk árusított parfümök nem felelnek meg a feltüntetett eredeti termékeknek, csak azokhoz a leginkább hasonló illattal rendelkeznek!

Az ellentmondások váratlan párosítását mutatja meg, ezáltal hangot adva a nők sokrétű önkifejezésének és a felszabadultságuknak, amely abból fakad, hogy soha nem vagyunk ugyanolyanok, ám mégis lehetünk mindig önmagunk.

Fej: kalabriai bergamott, neroli

Szív: körte, narancsvirág

Alap: mandarin, jázmin

Az illat fajtája: virágos-ámbrás

Új illatélményekben gazdag, klasszikus és avantgárd, de mindenekelőtt ellentmondásokkal teli. Virágos-ámbrás illat, amely minden alkalomhoz remekül illik.

Átlagos értékelés: (2)

Leírás

Összetevők (Ingredients):

Alcohol, Purified water / aqua, Fragrance Amyl Cinnalam, Anise Alcohol, Citral Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Coumarin, Farnesol, Isoeugenol, Cinnamyl Alcohol, Linalool.

OÉTI: 1830/2012
CPNP: 1373921

Amit tudnod kell a kimért parfümökről

A parfümöknek dobozos csomagolása nincs!

Kimért parfümöket kizárólag előre megtekintett és megfelelőnek minősített üzletekbe adnak, kizárva ezáltal az ellenőrizetlen – pl. piaci – forgalmazást. Ezeket az illatokat többnyire francia komponensekből állítják elő.

A laboratóriumi körülmények között gyártott parfümök összetétele, fizikai, kémiai jellemzői, valamint minősége folyamatosan ellenőrzött és mindenben megegyezik az Európai Uniós követelményekkel.

Az alacsony kereskedelmi árakat azért tudjuk tartani, mert a gyártás Magyarországon történik és termékeinket nem az eredeti dobozban és csomagolásban kínáljuk, hanem minden üzletben a helyszínen töltjük a vásárlók kívánságainak megfelelően különböző méretű és fajtájú, ízléses, utántölthető, szórófejes üvegcsékbe. Az üvegcsék miután kiürültek újratölthetőek, természetesen kedvezőbb áron.

Mit jelent az, hogy jellegű illat?

Az általunk árusított parfümök nem felelnek meg a feltüntetett eredeti termékeknek, csak azokhoz a leginkább hasonló illattal rendelkeznek! Az "jellegű illat" a megjelölt parfüm hasonlítását jelöli, hogy könnyebben tudj dönteni. 

A kimért parfümök EDT-ként kerültek engedélyeztetésre.

Illata bőrön 4-6 óráig érezhető, ami lehet hosszabb, illetve rövidebb idő is, ami függ a bőrünk pH értékétől, bőrtípusunktól, az illat dominanciájától és a használattól. Az illat ruházaton lényegesen tovább tart.

Illataink NEM tévesztendők össze az eredeti dizájner márkákkal. A név védjegyek és szerzői jogok a megfelelő gyártók és/vagy tervezők tulajdonát képezik. A weboldalunkon található leírások célja, hogy a vásárló képet kapjon az illat karakteréről, ne vezesse félre, ne zavarja meg a vásárlót, illetve ne sértse meg a gyártó/tervező nevét és értékes védjegyét. Termékeinket nem képviseljük úgy, hogy azok eredeti dizájner márkákból származnak, sem pontos másolatként, ezért nem sértünk semmilyen szerzői jogi/védjegyjogot. Tájékoztatjuk továbbá, hogy weboldalunknak sincs kapcsolata, és nem társult vagy szponzorált egyik védjegytulajdonos sem. A márkanevekre való hivatkozások kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak. Arra kérjük a fogyasztót, hogy hasonlítsa össze a dizájner márkájú termékek árát, stílusát, illatkarakterét, összetevőit és minőségét az általunk kínált termékekkel. 

Vélemények

5.00
2 értékelés
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Vettél egyet?
Írd meg a tapasztalatod!
2024. 05. 15. -
Igazolt vásárlás
Sok utánzatot próbáltam, de egyik sem hozta számomra az eufóriát. Amíg ide nem tévedtem. Megvettem a két kedvenc illatomat, gondoltam ugyan mit veszíthetek..
Amikor magamra fújtam, szinte ugráltam örömömben...végre olyan utánzatot kaptam, amit évek óta keresgélek! Isteni! Nagyon jól el van találva, mintha csak az eredeti lenne rajtam! Köszönöm!
2023. 08. 04. -
Ez egyszerűen elképesztő! Csak véletlenül bukkantam rá az oldalra, és pont volt a kedvenc illatomból! Sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy megvegyem az eredetit, úgyhogy nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra! Szinte csak a profik tudják megkülönböztetni az eredeti illattól, ráadásul rendkívül tartós! Bátran ajánlom mindenkinek! Biztosan újra fogom rendelni, és tesztelni fogok új parfümöket is! Köszönöm a lehetőséget és a gyors szállítást!