A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javítsuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk.

N°210 - Armani - STRONGER WITH YOU jellegű illat

N°210 - Armani - STRONGER WITH YOU jellegű illat
4.490 Ft
Menny.:db
Kiszerelés:
4.490 Ft
Menny.:db
Egységár: 89.800,00 Ft/L

Az általunk árusított parfümök nem felelnek meg a feltüntetett eredeti termékeknek, csak azokhoz a leginkább hasonló illattal rendelkeznek!

Az időtlen eleganciát most a vagányság és a merészség váltja fel.

 Fej: kardamon, rózsabors

 Szív: zsálya, ibolyalevél, ananász

 Alap: menta, vanília

Az illat fajtája: aromás, keleties, fougere

Semmi sem létezik szerelem nélkül. Ismerd meg azt az illatot, amivel még nem találkoztál! Egy pillanatra se engedd meg a környezetednek, hogy az eredetiségedben vagy kiszámíthatatlanságodban kételkedjen. A modern férfi energikus illata. Az őt viselő férfi a jelenben él és tudatosan elegáns.

Átlagos értékelés: (4)

Leírás

Összetevők (Ingredients):

Alcohol, Purified water / aqua, Fragrance Amyl Cinnalam, Anise Alcohol, Citral Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Coumarin, Farnesol, Isoeugenol, Cinnamyl Alcohol, Linalool.

OÉTI: 1830/2012
CPNP: 1373921

Amit tudnod kell a kimért parfümökről

A parfümöknek dobozos csomagolása nincs!

Kimért parfümöket kizárólag előre megtekintett és megfelelőnek minősített üzletekbe adnak, kizárva ezáltal az ellenőrizetlen – pl. piaci – forgalmazást. Ezeket az illatokat többnyire francia komponensekből állítják elő.

A laboratóriumi körülmények között gyártott parfümök összetétele, fizikai, kémiai jellemzői, valamint minősége folyamatosan ellenőrzött és mindenben megegyezik az Európai Uniós követelményekkel.

Az alacsony kereskedelmi árakat azért tudjuk tartani, mert a gyártás Magyarországon történik és termékeinket nem az eredeti dobozban és csomagolásban kínáljuk, hanem minden üzletben a helyszínen töltjük a vásárlók kívánságainak megfelelően különböző méretű és fajtájú, ízléses, utántölthető, szórófejes üvegcsékbe. Az üvegcsék miután kiürültek újratölthetőek, természetesen kedvezőbb áron.

Mit jelent az, hogy jellegű illat?

Az általunk árusított parfümök nem felelnek meg a feltüntetett eredeti termékeknek, csak azokhoz a leginkább hasonló illattal rendelkeznek! Az "jellegű illat" a megjelölt parfüm hasonlítását jelöli, hogy könnyebben tudj dönteni. 

A kimért parfümök EDT-ként kerültek engedélyeztetésre.

Illata bőrön 4-6 óráig érezhető, ami lehet hosszabb, illetve rövidebb idő is, ami függ a bőrünk pH értékétől, bőrtípusunktól, az illat dominanciájától és a használattól. Az illat ruházaton lényegesen tovább tart.

Illataink NEM tévesztendők össze az eredeti dizájner márkákkal. A név védjegyek és szerzői jogok a megfelelő gyártók és/vagy tervezők tulajdonát képezik. A weboldalunkon található leírások célja, hogy a vásárló képet kapjon az illat karakteréről, ne vezesse félre, ne zavarja meg a vásárlót, illetve ne sértse meg a gyártó/tervező nevét és értékes védjegyét. Termékeinket nem képviseljük úgy, hogy azok eredeti dizájner márkákból származnak, sem pontos másolatként, ezért nem sértünk semmilyen szerzői jogi/védjegyjogot. Tájékoztatjuk továbbá, hogy weboldalunknak sincs kapcsolata, és nem társult vagy szponzorált egyik védjegytulajdonos sem. A márkanevekre való hivatkozások kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak. Arra kérjük a fogyasztót, hogy hasonlítsa össze a dizájner márkájú termékek árát, stílusát, illatkarakterét, összetevőit és minőségét az általunk kínált termékekkel. 

Vélemények

5.00
4 értékelés
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Vettél egyet?
Írd meg a tapasztalatod!
2024. 05. 15. -
Igazolt vásárlás
2024. 05. 09. -
Igazolt vásárlás
Butálissan jó Biztos,hogy rendelek még belőlle
2024. 01. 02. -
Igazolt vásárlás
Nekem nagyon tetszett, hosszantarto illat, ruhan 2 napig volt erezheto, rajtam meg 6-7 oran keresztul ebbol 4 oran keresztul nagyon erosen
2023. 10. 19. -
Nagyon jó csak dicsérni tudom ezt az illatot egész nap rajtam van az illata elég reggel be fújnom magam vele ès egész nap rajtam van az illat